Palvelut

Nykyaikaista ja ammattitaitoista

TILITOIMISTO


Tertius Tilitoimisto on nuorten taloushallinnon ammattilaisten pyörittämä täyden palvelun tilitoimisto. Meiltä onnistuu kirjanpito tilinpäätöksineen, palkanlaskenta, reskontra- ja maksuliikenneasiat sekä kaikki muukin yrityksesi tarvitseva numeronpyöritys. Hoidamme tarpeet taloushallinnon saralla räätälöitynä juuri sinulle ja yrityksellesi.

 

Hinnoittelumme on läpinäkyvää ja ennustettavaa. Tiedät mistä maksat ja kuinka paljon. Koska palvelumme mukautuu tarpeisiisi ja yritykseesi, et maksa turhasta. Yrityksesi kasvaessa mukaudumme myös kasvaneisiin tarpeisiin.

 

Hyödynnämme sujuvasti ja saumattomasti sisaryritystemme Tertius Lakipalvelut ja Tertius Isännöinti palveluita ja ammattitaitoa. Heidän palvelunsa ovat tarvittaessa myös yrityksesi käytössä.

 

Tertius kasvaa ja kehittyy, haluamme olla mukana myös sinun yrityksesi kasvu- ja menestystarinassa!


Muut palvelut

Isännöinti

Teemme laaja-alaisesti kiinteistöjen elinkaaren manageeraus-, projektinjohto-, hallinto- ja ylläpitotehtäviä.

 

Tukenamme on laaja alihankkijaverkosto monipuolisine ja kustannustehokkaine palveluineen. Oikein kohdistettu asiantunteva palvelu edesauttaa tavoitteemme, kiinteistöjen arvon säilyttämisen sekä asumis- ja käyttöviihtyvyyden paranemista.

 

Asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden hallitusten on keveämpi kantaa vastuunsa yhteisten asioiden hoidossa kun taustatukena on ammattitaitoinen ja luotettava tiimimme.

Lakipalvelut

Pystymme auttamaan tilitoimistoasiakkaitamme tarvittaessa myös oikeudellisissa asioissa. Tarjoamme tuoreen ja asiakaslähtöisen lähestymistavan juridiikkaan.

 

Lakipalvelumme on keskittynyt pienten- ja keskisuurten yritysten sekä yksityishenkilöiden oikeudelliseen neuvontaan.

 

Hinnoittelumme on läpinäkyvää ja ennustettavaa myös lakipalveluissa. Tiedät mistä maksat ja kuinka paljon.


OTA YHTEYTTÄ

Etsitkö asiantuntevaa ja luotettavaa palvelua taloushallinnossa, lakiasioissa tai isännöinnissä? Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai tule suoraan käymään toimistollamme.

OTA YHTEYTTÄ